vit-bänkskiva-i-stockholm

Bänkskiva

Vid en renovering av bostaden är det vanligt att rusta upp köket eller bostaden med en vacker bänkskiva. En bänkskiva är inte endast vacker i sitt naturliga utseende utan dess egenskaper är perfekt lämpade för ytor som används dagligen. För att kombinera ett vackert utseende med ett hållbart ytskikt kan vi rekommendera en kalkstensskiva i Stockholm.

En bänkskiva i kalksten är vanligt förekommande i privata bostäder men även på arbetsplatser. Det är bänkskivans hållbara och slitstarka egenskaper som gör denna detalj till en långsiktig investering i exempelvis köket, badrummet eller som fönsterbänk.

Stenfirma som utför personliga hembesök för korrekt måttagning

Vi är medvetna om att alla bostäder, lokaler och önskemål ser olika ut. Det är dessa skillnader vi vill belysa och är därför måna om att alltid inleda arbetet med ett personligt hembesök. Som en av de ledande stenfirmorna i branschen är detta ett viktigt steg för att säkerställa att vi har rätt mått för att tillverka din bänkskiva i kalksten.

Under hembesöket får vi båda ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra och vi får mer insikt i hur dina behov ser ut. Om du exempelvis anlitar oss för att tillverka en bänkskiva till köket kan vi under mötet undersöka rummet mer ingående. Då blir det enklare för oss att uppfatta vinklar, oregelbundna kanter och kökets övriga utseende när vi tillsammans går igenom dina önskemål.

  • Vi utför måttagning av ytan vi ska montera kalkstensskivan på.
  • Vi diskuterar dina önskemål gällande färg, form och övrig design på bänkskivan.

Välj bänkskiva i vacker kalksten med inslag av fossiler

Vi använder endast natursten av högsta kvalité när vi tillverkar bänkskivor och väljer du en kalkstensskiva kommer du inte bli missnöjd. Kalksten uppstår av flera miljoner års arbete i en bergart och har inslag av fossiler och skalrester från korall och snäckor. Om man har tur.

Kalksten är en populär natursten att använda när vi tillverkar bänkskivor. Stenens hållbarhet och slitstarka egenskaper gör materialet perfekt lämpad till ytor som dagligen används och utsätts för yttre påfrestningar. Bland annat en bänkskiva i köket eller en bänkskiva i badrummet. En kalkstensskiva i Stockholm är även vacker att se på och ger ett robust inslag till bostaden.

kollage-med-tre-olika-kalkstenar

Komplett service från början till slut med måttagning, leverans och montering av din bänkskiva i kalksten

Vi har ett flertal års erfarenhet från branschen och vi arbetar noggrant och resultatinriktat för att du ska bli nöjd med den kalkstensskiva vi levererar i Stockholm. Då ditt kök eller badrum har ett unikt utseende som ska spegla din personlighet och stil kommer vi måttbeställda din kalkstensskiva i Stockholm för perfekt passform. För att uppnå detta erbjuder vi komplett service genom hela arbetsprocessen:

  • Vi tar exakta mått på den bänkskiva i kalksten du vill beställa
  • Du anger utseendet och form på dina bänkskiva. Vi kan bland annat tillverka din kalkstensskiva kvadratisk, rektangulär eller oval.
  • Du anger vilken färg du vill ha på din nya bänkskiva.
  • Vi levererar din bänkskiva i kalksten inom 1-2 veckor. Då demontering vi din gamla bänkskiva – om det finns någon – för att sedan montera den nya på plats.

Bra pris på din bänkskiva i kalksten

Vi är stolta över att vara en av de ledande stenfirmorna på marknaden och att vi erbjuder ett professionellt utfört arbete. När du anlitar oss blir du bemött av trevliga hantverkare som arbetar hårt för att du ska bli nöjd. Det är många att beslut att fatta när det är dags att investera i en ny bänkskiva i kalksten. Om du är osäker, har frågor eller bara vill ha mer information är du välkommen att kontakta vårt byggföretag för personlig rådgivning.

Vi baserar vårt pris på dina önskemål gällande mått, form, färg och design på kalkstensskivan i Stockholm. Vi tillverkar bänkskivan utifrån dina specifikationer och baserar priset därefter. Alltid med garanterat leverans inom 3 veckor. Begär en offert redan idag för våra bänkskivor i kalksten.

Välj en bänkskiva i kalksten när du vill göra om bostaden. En bänkskiva har hållbara egenskaper och passar utmärkt i köket eller badrummet.