Om oss

Välkommen till Granitkungen! Vi har lång erfarenhet av att arbeta med natursten. Vi kan allt om bland annat granit, marmor, komposit och kalksten. På så sätt kan vi leverera och montera en måttbeställd kalkstensskiva i Stockholm helt utifrån dina önskemål.

Över 100 variationer på natursten

När du beställer din bänkskiva i natursten av oss skippar du mellanhänderna och får högsta kvalitet på din bänkskiva. Hos oss finns över 100 olika naturstenar inom allt från granit, komposit och kalksten. Vårt breda sortiment är vår styrka så att vi kan leverera en bänkskiva i kalksten som motsvarar dina önskemål.

Kontakta oss för personlig service vid val av bänkskiva

Vi välkomnar dig för komplett service när du är i behov av en stenbänk i komposit. För oss är personlig service en självklarhet. Hör gärna av dig för personlig rådgivning eller sväng förbi vårt showroom på Jägerhorns Väg 1, Kungens Kurva eller Odengatan 38 i Stockholm City.

utanför granitkungens showroom och bild på bänkskiva

Du är välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill ha mer information om våra naturstenar. Vi hjälper dig med mått, beställning, leverans och montering av din kalkstensskiva i Stockholm.