Om oss

Stenfirma Lapital AB är ett av Sveriges ledande företag inom stenindustrin och har lång erfarenhet av att arbeta med natursten. Vi kan allt om bland annat granit, marmor, komposit och kalksten. På så sätt kan vi exempelvis tillverka, leverera och montera en måttbeställd kalkstensskiva i Stockholm helt utifrån dina önskemål.

Vi har en av Sveriges modernaste stenindustri där vi använder oss av den senaste teknologin vid tillverkning av bland annat kalkstensskivor.

Över 100 variationer på natursten

Vi ser oss som ett fulländat byggföretag som har över 100 olika naturstenar inom allt från granit, komposit och kalksten. Vårt breda sortiment är vår styrka så att vi kan leverera en bänkskiva i kalksten som motsvarar dina önskemål.

reco-2019
reco-2018
reco-2017

Kostnadsfri konsultation på vårt showroom

Vår Stenfirma Lapital har ett showroom på Lidingö samt på Södermalm där vi kan erbjuda kostnadsfri konsultation. På plats kan vi prata mer om den kalkstensskiva i Stockholm du vill investera i och ger mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare. I vissa fall kan vi även presentera en första offert för din kalkstensskiva.

Vi som arbetar på Stenfirma Lapital AB välkomnar dig för komplett service när du är i behov av en stenbänk i komposit.

Du är välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill ha mer information om våra naturstenar. Våra hantverkare hjälper dig tillverka, leverera och montera din kalkstensskiva i Stockholm.